Prvé dopady pandémie Covid-19 na kultúru a kreatívny priemysel - Baculáková, Kristína, 1988-
Dopady súčasnej pandémie koronavírusu na oblasť kultúry a kreatívneho priemyslu. Aktuálna situácia kultúry a kreatívneho priemyslu v EÚ, prvé zmapované dopady na tržby. Typy prijatých opatrení naprieč jednotlivými krajinami a finančná pomoc Európskej únie. Situácia v kultúre a kreatívnom priemysle na Slovensku.