Vplyv migračnej krízy na bezpečnostnú situáciu v Berlíne - Baleha, Andrianna, 1990-
Migračná kríza, ktorá sa začala v roku 2015 a ovplyvnila mnohé sektory ekonomiky, politiky, zdravotníctva, školstva a kultúry v Nemeckej spolkovej republike. Vplyv migrácii, najmä utečencov, na bezpečnostnú situáciu v hlavnom meste – Berlíne. Skúmanie či prílev prisťahovalcov, od začiatku migračnej krízy v Európe, ohrozuje bezpečnosť spoločnosti a koreluje s tendenciou vývoja kriminality.