Us Presidential Election 2020 - Csányi, Peter, 1978-
Americké prezidentské voľby v roku 2020 a ich potenciálny vplyv na priebeh politiky USA a na svet. Výsledok týchto volieb ako veľmi dôležitý pre krajinu aj pre celý svet. Najvýznamnejšou otázkou, najmä z pohľadu USA, bolo, či sa nespokojnosť občanov / voličov, ktorá vyústila do víťazstva Donalda Trumpa v roku 2016, zmenila pozitívne alebo vytvorila ešte viac rozdelenú spoločnosť nespokojnú so smerovaním politiky prezidenta Trumpa založený na jeho slogane „Make America Great Again“.