New Approach to Teaching the Course in Business Negotiation in english - Halašová, Darina, 1954-
Predstavenie nového učebného materiálu s názvom Business Negotiations in Intercultural Environment, určený pre rokovania v anglickom jazyku. Autori v učebnici kladú veľký dôraz na rozvoj interkultúrnych kompetencií, ktoré sú nevyhnutným predpokladom úspechu v dnešnom globalizovanom svete.