Securing and Collaboration Sustainable Supply Chain in Food Industry with Example from Slovak Company - Pružinský, Michal, 1952-
Udržateľný dodávateľský reťazec a jeho sekuritizácia a spolupráca zainteresovaných podnikov. Analýza aspektov udržateľnosti spočívajúce v hospodárskom, environmentálnom a sociálnom hľadisku. Model udržateľného dodávateľského reťazca. Spolupráca v oblasti riadenia dodávateľského reťazca.