Tax System in Slovakia and Countries V4 - Manová, Eva, 1957-
Daňový systém a jednotlivé dane v Slovenskej republike a členských krajín V4. Dane fyzických osôb, dane podnikateľských subjektov a daň z pridanej hodnoty.