Ekonomický vplyv prvej vlny globálnej pandémie COVID-19 na ekonomiky štátov V4 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Ekonomický vplyv prvej vlny globálnej pandémie COVID-19 na štáty Vyšehradskej skupiny (Česká republika, Maďarsko, Poľsko a Slovensko).