Biographical Variables as Predictors for Money Attitudes - Furtner, Reinhard, 1983-
Vzťahy medzi biografickými premennými nesúvisiacimi s pohlavím a finančnými postojmi. Biografické premenné ako vek, vzdelanie a kultúra (nezávislé premenné) môžu predpovedať určité peňažné postoje. Kultúrne rozdiely špecifické pre jednotlivé krajiny.