Tranzitívna spravodlivosť v kontexte ozbrojeného konfliktu v Líbyi v roku 2011 - Hraníková Pyteľová, Klaudia, 1985-
Jednotlivé pokusy a snahy o zavedenie mechanizmov tranzitívnej spravodlivosti v post-kaddáfiho období v Líbyi s časovým limitom rokov 2011–2013 (obdobie počas medzinárodného ozbrojeného konfliktu v roku 2011 a bezprostredne po ňom). Analýza obmedzená v dôsledku prebiehajúcej občianskej vojny (ozbrojeného konfliktu nemajúceho medzinárodný charakter) v predmetnom skúmanom čase v Líbyi, nakoľko mechanizmy tranzitívnej spravodlivosti je možné implementovať len v čase mieru a ak je v štáte nastolená bezpečnosť a fungujúci štátny aparát.