Analýza zapojenia štátov Južnej Ameriky do medzinárodnej legislatívy v oblasti kontroly a obchodu s konvenčnými zbraňami - Chrvalová, Lujza, 1994-
Spoločné a rozdielne znaky zapojenia krajín regiónu do medzinárodnej legislatívy týkajúcej sa konvenčných zbraní, ako aj dôvody ich nepristúpenia. Zvolená medzinárodná legislatíva zahŕňa smerodajné zmluvy a dohovory s globálnym alebo regionálnym dosahom, zamerané na zbrane ako celok alebo na jednotlivé typy zbraní, na obchod so zbraňami a súvisiacimi technológiami alebo ich kontrolu.