Príčiny a dôsledky zmien v migračnej politike Švédska - Chuguryan, Simona, 1977-
Migračná politika, ktorá sa do popredia dostala v dôsledku európskej migračnej krízy. Na príklade Švédska, ktoré prijalo spomedzi členských krajín Európskej únie najvyšší počet migrantov, príčiny a dôsledky sprísnenia jeho migračnej politiky. Skúmanie, či nárast kriminality a páchanie sexuálnych trestných činov súvisí so zvýšeným počtom migrantov, ktorí prichádzajú do Švédska.