Ekonomická kriminalita vo virtuálnom svete kryptomien - Baloghová, Nikoleta, 1991-
Definovanie ekonomickej kriminality vo všeobecnosti. Virtuálna kriminalita ako konkrétna ekonomická kriminalita, pojem kryptomena, najväčšie krypto-podvody v histórii a výhody či nevýhody obchodovania s kryptomenami. Kryptosiete z pohľadu slovenskej legislatívy. Riešenie na zabezpečenie bezpečnejšieho obchodovania s kryptomenami.