Hospodárska kriminalita a možnosti jej eliminácie prostredníctvom štatutárneho auditu - Krišková, Petra, 1981-
Štatutárny audit ako jeden z možných prostriedkov prevencie a odhaľovania podvodov, popri ďalších spôsoboch ako detekčné či forenzné metódy, interný audit, systém riadenia rizík, IT prostriedky, virtuálne formy a rotácia zamestnancov v spoločnosti. Využitie aj prvkov iných metód štatutárnym auditom pri svojich postupoch za účelom efektívnejšieho spôsobu odhalenia podvodu v prípade podozrenia na podvod. Zaradenie do prác na audite štatutárnym audítorom rôznych expertov v oblasti forenzných metód či IT špecialistov. Zmeny v ekonomickom prostredí a efektívne aplikovanie metódy na odhaľovanie a elimináciu možností hospodárskej kriminality.