Komparatívna analýza prínosu lesného hospodárstva do ekonomiky Slovenskej a Fínskej republiky - Rokonalová, Alena
Analýza prínosu lesného hospodárstva do ekonomiky Slovenskej a Fínskej republiky prostredníctvom komparatívnej metódy.