Podnikateľské prostredie v Poľsku z hľadiska uplatňovaných daňových stimulov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňové stimuly uplatňované v Poľsku a ich vyhodnotenie na základe ich vplyvu na podnikateľské subjekty - podnikateľské prostredie. Prehľad o uplatňovaných daňových stimuloch v podmienkach Poľskej republiky. Stav podnikateľského prostredia v Poľsku. Prehľad podpory pri vytváraní nových pracovných miest a podpory oprávnených nákladov novej investície.