Slovakia Political Briefing: 2019 Slovak Presidential Elections - Csányi, Peter, 1978-
Prvé a druhé kolo prezidentských volieb v SR v roku 2019. Výsledky prvého kola hlasovania o prezidentovi (16. marca 2019) na Slovensku - top šesť kandidátov. Výsledky druhého kola hlasovania Slovenska za prezidenta (30. marca 2019).