Energy Security vs Clean Energy: Energy Policy of the Visegrad Group Countries in the Context Of the European Union Membership - Kajánek, Tomáš, 1995-
Postavenie krajín Vyšehradskej skupiny v rámci Európskej únie v rámci energetickej politiky, plnenia strategických cieľov a priorít stanovených v strategických plánoch EÚ. Dve tabuľky a štyri grafy znázorňujúce energetické ciele stanovené v národných energetických a klimatických stratégiách a štruktúru energetického mixu jednotlivých krajín.