Korelácia medzi priamymi zahraničnými investíciami a imigráciou v kontexte Slovenska - Kiner, Andrej, 1996-
Vývojové tendencie a analógia medzi prílevom priamych zahraničných investícií a imigrantov v rozmedzí 2000-2019 a následne možná explikácia vývojových zmien oboch pozorovaných premenných.