Islam a krajná pravica vo Francúzsku - Krupová, Kristína, 1993-
Problematika krajnej pravice v súčasnom európskom prostredí na príklade Francúzska. Definičný rámec skúmanej problematiky, ktorý nepodlieha vedeckému konsenzu. Povaha krajne pravicových politických strán v Európe a reálie francúzskej krajnej pravice na príklade Národného zjednotenia.