Slovakia Political Briefing: The New 2019 European Commission - Csányi, Peter, 1978-
Postup pri nástupe členov do funkcie Európskej komisie 2019. Ursula von der Leyen. Maroš Šefčovič vo funkcii podpredsedu komisie.