Slovakia Political Briefing: The Most Important Facts Before the Upcoming 2019 Slovak Presidential Elections - Csányi, Peter, 1978-
Prezidentské voľby na Slovensku. Pravidlá volieb a kandidáti. Predstavenie kandidátov prezidentských volieb 2019.