Islamský turizmus v Číne - Ondriaš, Juraj, 1988-
Snahy Číny o rozvoj svojho sektoru islamského cestovného ruchu. Dôvody čínskeho záujmu o tento sektor islamskej ekonomiky. Mesto Jin-čchuan ako výkladná skriňa týchto čínskych snáh. Najvýznamnejšie projekty rozvoja islamského turizmu pod čínskym vedením. Politické aspekty, ktoré ovplyvňujú rozvoj tohto sektora v krajine.