Remitencie – „Inbound” a „Outbound” Ruskej federácie - Seresová, Terézia, 1991-
Remitencie a analýza prichádzajúcich a odchádzajúcich remitencií Ruskej federácie. Teoretické poznatky vedeckej obce v oblasti remitencií ako súčasti ekonomickej migrácie. Odchádzajúce remitencie z Ruskej federácie. Prichádzajúce remitencie do Ruskej federácie. Ruský trh a spoločnosti poskytujúce finančné služby v rámci odosielania remitencií. Situácia remitencií Ruskej federácie na pozadí migračnej problematiky.