Political and Economic Patterns of Dependency: A Case of Eastern Periphery of the EU - Szabó, Jakub, 1996-
Ekonomické a politické vzorce v závislosti na východnej periférii Európskej únie. Periférnosť z ekonomického a politického hľadiska. Objasnenie výberu východných periférnych krajín, základy teórie závislosti.