Slovakia External Relations Briefing: External Relations of Slovakia in 2020 - Ondriaš, Juraj, 1988-
Ciele zahraničnej politiky Slovenskej republiky v roku 2020. Vnútorný faktor zahraničnej politiky SR boli parlamentné voľby 29. februára 2020 - nová vláda. Vonkajší faktor - pandémia COVID-19.