Slovakia External Relations Briefing: Brexit Negotiations - Ondriaš, Juraj, 1988-
Rokovania o Brexite. Udržanie silného partnerstva v oblasti bezpečnostnej a diplomatickej spolupráce medzi Európskou úniou a UK. Brexit a priame alebo nepriame ovplyvnenie života Slovákov.Postavenie slovenských robotníkov vo Veľkej Británii.