Service Recovery: Strategies and Social Media Insights - Uitz, Thomas Oliver, 1981-
Prehľad stratégií obnovy služieb a úlohy sociálnych médií. Pre organizáciu je nevyhnutná vhodná stratégia obnovy služby. Význam sociálnych médií nadobúda v posledných rokoch čoraz väčší význam a zákazníci k vyjadreniu používajú rôzne kanály. Paradoxom obnovy služby je príležitosť mať po poruche služby ešte viac oddaného zákazníka ako predtým.