Slovakia External Relations Briefing: External Relations of Slovakia: Reacting to the COVID-19 Outbreak - Ondriaš, Juraj, 1988-
Pandémia COVID-19 ako hlavná otázka zahraničnej politiky na Slovensku. Pandémia ako primárne zameranie slovenskej diplomacie.