Slovakia External Relations Briefing: Foreign Policy of the New Government - Ondriaš, Juraj, 1988-
Zahraničná politika novej vlády na Slovensku po parlamentných voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky. Kríza COVID-19. Vnútorná a zahraničná politika.