Slovakia External Relations Briefing: External Relations of Slovakia: The COVID-19 Pandemic - Ondriaš, Juraj, 1988-
Pandémia COVID-19 ako hlavná téma slovenskej diplomacie počas apríla 2020. Riešenie situácia ohľadom pandémie na Slovensku počas apríla 2020.