Nový pohľad na produkt v podmienkach cirkulárnej ekonomiky - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Vnímanie produktu a súvisiace trendy z pohľadu cirkulárnej ekonomiky. Zmeny v technológiách, vývoji a požiadavkách zákazníkov vyvíjajúce nové produkty ako nová podnikateľská príležitosť pre firmy. Otázky spojené s cirkulárnou ekonomikou a prechodom k novým produktom cestou vývoja a využitia nových technológií a inovácií. Nové prístupy k službám nemateriálneho charakteru a prinášajúce novú paradigmu prístupu k produktu v podmienkach cirkulárnej ekonomiky. Produkty vnímané a navrhované ako dočasné úložiská surovín. Dizajn a výber vhodných materiálov a výrobných postupov redukujúce negatívne dopady na životné prostredie, predchádzajúce tvorbe odpadu a šetriace prírodné zdroje.