Manažérstvo environmentálno-bezpečnostných rizík elektrárenských procesov v integrovanom systéme - Majerník, Milan, 1952-
Problematiky manažérstva podnikových rizík a jeho príznakov. Environmentálne riziká a kvalita životného prostredia predstavujúce závažný faktor ovplyvňujúci zdravie ľudí i kvalitu ekosystému. Environmentálne riziká späté so znižovaním kvality ovzdušia a súvisiace s odpadovým hospodárstvom. Manažérstvo podnikových rizík podľa STN ISO 31000. Návrh integrovaného registra podnikových rizík s aplikáciou na prevádzku EVO Vojany – aspekty, vplyvy a riziká z rôznych pohľadov: environmentálne, bezpečnostné, informačno-bezpečnostné a aspekty kvality (riziká nekvality). Integrácia systémov manažérstva – manažérstvo rizík. Register E-IB-K aspektov, vplyvov a rizika EVO Vojany. Benefity integrovaného manažérskeho systému na baze ISO štandardov.