Nezdaniteľná časť na manžela/manželku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Nezdaniteľná časť základu dane na manželku - manžela. Splnenie podmienky spolužitia v jednej domácnosti. Podmienky na uplatnenie nezdaniteľnej čiastky na manžela/manželku. Výnimky pri uplatnení nároku na nezdaniteľnú čiastku na manžela/manželku.