Digitalizácia zdieľanej ekonomiky v podmienkach cestovného ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Analýza digitalizácie v cestovnom ruchu. Výhodou digitalizácie v cestovnom ruchu je, že elektronické prenosy nahrádzajú hotovostný styk, predchádzajú daňovým únikom aj nelegálnej práci. Ďalšou (aj keď spoločensky pomerne spornou) výhodou digitalizácie je možnosť spätného dohľadania dát o užívateľoch v cestovnom ruchu.