Zmeny v dopyte a v ponuke kultúrneho cestovného ruchu po roku 2020 - Litomerický, Juraj
Cieľom kapitoly je predpovedať perspektívy vývoja kultúrneho cestovného ruchu po roku 2020 formou vývojových tendencií z hľadiska reálnych atribútov tejto formy cestovného ruchu. Pre tento účel je použitá výskumná metóda expertných odhadov získaných prostredníctvom ankety.