Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu - Staňo, Roman
Príspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách.