Use of Localisation Methods in Human Capital Stabilization - Deáková, Stanislava, 1974-
Praktické využitie lokalizačných metód v podnikovej diagnostike v oblasti riadenia ľudských zdrojov a diagnostika vo vybranom podniku v SR.