Remuneration System of Human Capital SMEs - Dubcová, Gabriela, 1968-
Hodnotenie špecifických atribútov ľudského kapitálu v malých a stredných podnikoch. Všeobecné princípy riadenia ľudského kapitálu. Špecifiká druhov odmeňovania pre kategórie ľudského kapitálu v MSP. Súčasné fungovanie základných nástrojov odmeňovania.