<The> Impact of the Corona Crisis on the Development of Labor Costs in Selected Sectors of the Slovak Economy - Šagátová, Slavka, 1975-
Miesto mzdových nákladov v nákladovej klasifikácii. Možnosti vnímania mzdových nákladov v podmienkach podnikov, najviac ohrozené odvetvia z hľadiska neefektívnych zmien ich mzdových nákladov.