EU SURE: Human Capital and Temporary Stabilization Instrument - Tarišková, Natália, 1973-
Rada Európskej únie vydala 19. mája 2020 Nariadenie č. 2020/672 o zriadení európskeho nástroja dočasnej podpory na zmiernenie rizík nezamestnanosti v núdzovej situácii (SURE) v dôsledku výskytu ochorenia COVID-19.