Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic - Kapsdorferová, Zuzana
Príčiny a pôvod potravinových strát a odpadu v Slovenskej republike. Identifikovanie fáz, v ktorých najväčšie potravinové straty a potravinový odpad vznikajú v potravinových zásobovacích reťazcoch v SR a vo svete. Aktéri a prístupy k riešeniu potravinových strát a odpadu.