Consumption and Expenditure of Alcoholic Beverages in Slovakia - Tóth, Miroslav, 1961-
Konzumácia alkoholických nápojov a výdavky na tento tovar v Slovenskej republike. Spotrebiteľ a jeho nákupné správanie, návyky a preferencie pri nákupe potravín. Niekedy tieto preferencie, napríklad pri konzumácii alkoholických nápojov, často v spojení s konzumáciou tabakových výrobkov, je v kontraste s konzumáciou zdravých potravín. Na správanie spotrebiteľa majú vplyv spoločenské faktory, ako je ochrana spotrebiteľa, bezpečnosť potravín a prístup k zdravým bezpečným potravinám.