Slovakia External Relations Briefing: Review of the External Relations of Slovakia in 2019 - Ondriaš, Juraj, 1988-
Zahraničná politika Slovenskej republiky v roku 2019 a zvyšujúca sa polarizácia vnútropolitickej scény. Prezidentské voľby na Slovensku. Hlavné problémy zahraničnej politiky Slovenska v roku 2019.