Filmové dielo - Jurkovičová, Lujza
Analýza filmového práva. Filmové právo ako súbor noriem verejného a súkromného práva spojené spoločným menovateľom v podobe priamej alebo nepriamej regulácie výroby a využívania filmu. Súčasné a historické spracovanie autorských práv k filmu. Vzájomné vzťahy medzi filmom a zákonom.