Identifikácia závislosti medzi vybranými demografickými ukazovateľmi a na zdravie orientovaným nákupným správaním spotrebiteľov - Stanková, Monika, 1993-
Závislosť medzi vybranými demografickými ukazovateľmi a záujmom spotrebiteľov o zloženie produktu. Identifikácia závislosti medzi pohlavím a na zdravie orientovaným nákupným správaním spotrebiteľov. Identifikácia závislosti medzi vekovou kategóriou a na zdravie orientovaným nákupným správaním spotrebiteľov. Záujem spotrebiteľov o zloženie potravinárskych produktov v čase pandémie COVID-19.