Poistenie osôb - Jurkovičová, Lujza
Životné poistenie v Slovenskej republike. Charakteristika odvetia životného poistenia - poistenie smrti, životné poistenie, poistenie smrti alebo prežitia, poistenie vena alebo výživy detí, kapitálové životné poistenie, investičné životné poistenie, dôchodkové poistenie a úrazové poistenie alebo choroba, ak ide o zaistenie do sektorov základného životného poistenia. Dopyt po životnom poistení. Legislatíva o poistení osôb.