<The> Effect of Entrepreneurial Experience on the Quality of a Business Plan Proposal in Applying for Angel Investment - Hanák, Róbert, 1979-
Vplyv začínajúcich a manažérskych skúseností na kvalitu podnikateľských plánov navrhovaných podnikateľmi uchádzajúcimi sa o externé anjelské investície. Ľudský kapitál, vzdelanie a skúsenosti. Start-up skúsenosti a podnikanie. Predchádzajúce skúsenosti ako kritérium pre finančné rozhodnutia investorov. Sieť Slovak Business Angels.