Komparácia ekologickej dane na Slovensku a v ostatných krajinách - Simonidesová, Jana, 1968-
Ekologické dane na Slovensku. Daň z elektriny, daň z uhlia a daň zo zemného plynu. Ekologické dane v ostatných krajinách - Lotyšsko, Litva a Nemecko.