PostCovid oživenie slovenskej ekonomiky - Lennerová, Ivana, 1979-
Možný vývoj ekonomickej obnovy na Slovensku s ohľadom na všetky dostupné dáta. Identifikácia oživenia v podmienkach SR. Formy oživenia z predošlých kríz. Hlavné riziko scenárov – lockdown ekonomiky.