Vklady domácností - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Analýza vkladov domácností založená na historickom vývoji celkového objemu na základe údajov z nbs.sk. Porovnanie celkového vývoja vkladov s celkovým vývojom úverov pre zistenie celkového finančného stavu domácností. Prezentované výsledky v grafickej podobe s analytickými hodnotami ako minimálna, maximálna a priemerná hodnota so smerodajnou odchýlkou ako mierou rizika. Začiatok výskumu je v oblasti celkových grafov, bez zohľadnenia časovej štruktúry vkladov, čiže niektoré z nich sú vo forme termínovaných vkladov. Táto hodnota celkových vkladov je komparovaná s celkovou hodnotou úverov poskytnutých pre tú istú cieľovú oblasť.